DIN TRANSILVANIA

Fruntașul Lenuța Ștef (Batalionul 812 ,,Șoimii Carpaților”), cel mai bun sportiv la concursurile militar-aplicative de vară

Recent, la Mangalia, s-a desfășurat etapa finală (pe MApN) a concursurilor aplicativ-militare de vară la care au participat cei mai buni sportivi militari  din țară, reuniți în cinci loturi reprezentând Statul Major al Forţelor Terestre (SMFT), Statul Major al Forţelor Aeriene (SMFA), Statul Major al Forţelor Navale (SMFN), Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii (CCI) şi Comandamentul Logistic Întrunit (CLÎ).

Întrecerile sportive, găzduite de Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale  ,,Amiral Ion Murgescu” Mangalia au fost dominate de lotul Statului Major al Forțelor Terestre care a câștigat toate probele de concurs (patrulă masculin, patrulă feminin, duel de foc masculin și duel de foc feminin) și implicit locul I în clasamentul general.

În cadrul acestor concursuri militar-aplicative au fost desemnați și cei mai buni sportivi care au luat parte la întreceri. În acest clasament, locul I a fost ocupat de fruntașul Lenuța Ștef, militar al Batalionului 812 Infanterie ,,Șoimii Carpaților” Bistrița. Pentru această performanță, sportiva ce a reprezentat ,,Șoimii” bistrițeni în lotul SMFT, a fost recompensată cu un premiu în bani oferit de Fundația ,,General Ștefan Gușă”, partener al MApN la aceste întreceri aplicativ-militare de vară.

,,Mă bucur că Fundaţia m-a desemnat cel mai bun sportiv din acest an, asta o să mă ambiţioneze şi mai mult să mă antrenez. Banii îi voi împărţi cu colegii. Toţi îi merităm, am muncit împreună pentru acest rezultat” a declarat Lenuța Ștef pentru site-ul MApN.

Cunoscuți prin misiunile îndeplinite cu succes in teatrele de operații de pe planetă, militarii Batalionul 812 Infanterie Bistrița demonstrează, în ultimii ani, că sunt și unii dintre cei mai buni sportivi militari din țară.

Sursă foto: MApN