Gabriel Cordoș, student la Universitatea din Timișoara, premiat de Romsilva, la Simpozionul Național al Studenților Geografi

Gabriel Cordoș, student al Facultății de Chimie, Biologie și Geografie a Universității de Vest din Timișoara, a câștigat premiul special acordat de Romsilva pentru comunicarea sa științifică prezentată în cadrul celei de-a XXVI-a ediție a Simpozionului Național al Studenților Geografi, organizat în 30 și 31 martie la Facultatea de Geografie a Universității din București.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva acordă anual un premiu special în cadrul Simpozionului Național al Studenților Geografi pentru cea mai bună lucrare ce abordează aspect specific ariilor naturale protejate.

Comunicarea științifică premiată în acest an, susținută de Gabriel Cordoș, are ca temă adaptarea animalelor crescute în captivitate la mediul natural, având ca studio de caz reintroducerea în libertate a zimbrului.

Simpozionul Naţional al Studenţilor Geografi este un eveniment de tradiţie în lumea tinerilor geografi, fiind organizat anual în ultima săptămână a lunii martie.

Începând cu anul 2004, Regia Națională a PădurilorRomsilva se numără printre susținătorii acestui simpozion, oferind un premiu special pentru cea mai bună lucrare ce abordează teme specifice ariilor naturale protejate, constând în desfășurarea unui stagiu de practică într-un parc national sau natural administrat de Romsilva.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos

sursa: facebook Regia Națională a Pădurilor Romsilva

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.