Gabriela Firea: Candidez pentru un nou mandat

„Candidez pentru un nou mandat la primăria generală a Capitalei. Consider că mi-am făcut treaba. Doar copiii îmi spun să nu mai candidez, pentru că îmi spun că este oboseală foarte mare, atacuri dure pe care nu le merit. Dar nu cred că este normal să abandonăm, nici eu, nici soţul meu. Suntem luptători! Sunt pregătită de luptă”, a spus Gabriela Firea la România TV.
„Nu vânez locul nimănui, consider că fiecare are propriul său drum în viaţă şi nu, nu voi candida împotriva lui Marcel Ciolacu. Dimpotrivă, dacă voi fi solicitată voi susţine o anumită echipă. De ce nu, poate chiar aceasta interimară. Decizia este luată pentru că vreau să mă concentrez 100% pe activitatea la Primăria Capitalei, pe proiectele pe care le-am început şi vreau să le finalizez. Campania va fi foarte grea. Ştiu de pe acum”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.
Ea considerată că este boicotată de premierul Ludovic Orban, dar îi transmite că „cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Orban îmi sapă groapa mea pentru alegerile locale, dar vă cadea el în ea sau candidatul PNL, Bucureştenii sunt oameni inteligenţi, ei se lovesc de problemele Capitalei, ei ştiu că putem lua buget doar de la ministerul Finanţelor, aşa e legea. Toate aceste legi nu fac altceva decât să ducă la guvern răspunderea Capitalei”, a completat Firea.
Foarte probabil că Gabriela Firea se va înfrunta cu unul dintre candidații deja anunțați de partidele din dreapta eșichierului politic. Nicușor Dan speră să obțină sprijinul USR PLUS pentru candidatură. PNL se află intr-o situație delicată fiindcă nu a avansat un candidat care să conteze electoral până în acest moment.
PMP a anunțat că îl va sprijini pe Toader Paleologu însă Traian Băsescu a anunțat că opoziția ar trebui să fie unită în jurul lui Nicușor Dan, care are cele mai mari șanse de a câștiga Primăria Capitalei.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin