POLITICĂ

Gabriela Firea: “Este o campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susținut în această dimineață o conferință de presă în care a adresat un atac direct la Liviu Dragnea.

Firea a spus că este o campanie de defăimare a persoanei sale, lăsând să se înțeleagă că la baza ei este președintele Liviu Dragnea. “PSD a vrut că eu să decontez totul. 10 august a fost picătura care a umplut paharul”, a menționat Firea.

Mai mult, Firea a dezvăluit că în PSD se încearcă și unii vizează ideea că ea pactizeaza cu “statul paralel”, informația fiind rostogolita în public.

O acuzație diabolică, spune Firea, transmisă către interiorul și exteriorul țării, este purtătorul de cuvânt al gratierii și amnistie.

“Nu sunt împotriva niciunui proiect de niciun fel, dar totul trebuie să fie legal și să nu compromită echipă de guvernare și PSD. Nici eu nici alți colegi nu suntem de acord cu inginerii legislative. Așadar nu m-am opus de principiu niciunui proiect, adoptat în legalitate, de care sa nu ne fie rușine că țara, dar și că echipă”.

Firea a mai precizat că are câteva cereri către guvern, care țin de proiectele mari, am început proiecte noi. Sunt teme că aglomerația în trafic care nu se poate realiza intern doar dacă Guvernul va face câteva lucruri. Unul dintre ele e trecerea centurii ocolitoare de la Guvern la Capitală.