Gabriela Firea începe săptămâna în forţă: Mesaj războinic pentru ‘dictatorul’ Liviu Dragnea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, reacţionează la ameninţările lansate de apropiaţii lui Liviu Dragnea, după ultimele dezvăluiri despre preşedintele PSD. Firea le transmite inamicilor săi un citat din Octavian Paler.

„Citesc prin presa tot felul de amenintari la adresa mea si a colegilor mei care pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul romanilor. Si pentru ca am indraznit sa spunem ce nu merge bine in tara si in echipa, suntem suprimati, pe model stalinist. Am de facut un singur comentariu: ‘Iremediabilă este numai greşeala de a te lăsa strivit.'”, scrie Firea pe Facebook.

Surse din conducerea PSD  declară că se pregătesc măsuri radicale împotriva Gabrielei Firea, cel mai puternic contestatar al lui Liviu Dragnea, în interiorul PSD. O primă mutare ar putea fi dizolvarea organizației PSD Ilfov și numirea unui președinte interimar, în locul Gabrielei Firea. O a doua mutare va fi schimbarea interimarului de la București. Gabriela Firea este în prezent președinte interimar, dar în locul ei va fi numit Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.