ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

Gală caritabilă pentru reabilitarea Casei Memoriale „Iuliu Maniu”

Cu sprijinul Prefecturii Județului Sălaj, a Ministerului Culturii și Identității Naționale, prin Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj și a Asociației Naționale a Caselor de Cultură din România, filiala Zalău, va avea loc, vineri, 16 februarie, o Gală Caritabilă, destinată strângerii de fonduri pentru reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu.

Evenimentul se va desfășura la Restaurant Briliant Parc din Zalău, cu începere de la ora 18,00, participarea având loc pe baza unei Invitații acoperită de suma de 200 lei.

„Simplu,  se organizează Gala Caritabilă ,,Împreună pentru Iuliu Maniu”, eveniment care va fi o oportunitate pentru cei care simt şi doresc să contribuie la demersul de reabilitare a Casei Memoriale

,,Iuliu Maniu” de la Bădăcin. Sunteţi  invitaţi să participați la acest eveniment, care va avea loc vineri 16 februarie 2018, de la ora 18,00, la RestaurantuI Brilliant Parc din  municipiul Zalău şi să contribuiţi cu o donaţie, pe care o veţi considera potrivită, pentru ca visul ,,Sfinxului de la Bădăcin” să se împlinească, anume, casa de pe Dealul Ţarinii să devină ,,centru pentru instruirea tinerilor”.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de Invitaţie, care poate fi procurată de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sălaj, contra sumei de 200 lei/persoană, respectând principiul, primul venit primul servit, până la epuizarea locurilor. Banii colectaţi din vânzarea invitaţiilor vor fi donaţi în scopul continuării lucrărilor de reabilitare imobilului, acțiune demarată în anul 2015 prin lansarea campaniei „Salvaţi Casa Memorială Iuliu Maniu de la Bădăcin”, iniţiată de publicaţia „Sălajul Pur şi Simplu”. Ar fi o reparaţie morală şi totodată o contribuţie de suflet ca în Anul Centenar, Casa Memorială Iuliu Maniu, să fie finalizată şi pusă în valoare. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de invitaţii vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0735805580, persoană de contact director Doina Cociş. Continuăm împreună, totul este posibil, Iuliu Maniu este al nostru!”, se arată pe rețelele de socializare ale organizatorilor.