„Galerie de artă pe roți” la Cluj-Napoca. Foto

Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului

Al patrulea tramvai pictat de artiști la Cluj circulă, de luni – 5 martie 2018, pe străzile orașului. Acest nou proiect de artă stradală este realizat prin Fondul Jazz in the Park, de echipa festivalului clujean cu același nume.

Lucrarea artistului IRLO este o continuare a „Galerie de artă pe roți”, proiect inițiat de artiștii cunoscuți clujenilor sub numele de Ocu și Kero și sprijinit de Primăria Cluj-Napoca în 2016. De asemenea, continuă proiectele susținute de public prin vot în cadrul proceselor participative pentru tineret organizate în trecut la Cluj, sub egida Com’ON Cluj-Napoca.

Fotografia postată de Emil Boc.

Primul tramvai colorat, un simbol al deschiderii orașului față de creativitatea și nevoile tinerilor, a fost realizat în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Fiecare dintre proiectele menționate mai sus au fost create pentru comunitate și susținute, prin variate mecanisme participative, de catre cetațenii orașului nostru. Primăria Cluj-Napoca va continua să suțină astfel de proiecte, care aduc culoare orașului și încurajează participarea, creativitatea, deschiderea.

Fotografia postată de Emil Boc.

Fotografia postată de Emil Boc.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.