George Mioc: „Un sfat pentru dreapta creștină: organizaţi referendumul pentru Familie concomitent cu cel pentru Justiţie!”

„Ca om de dreapta, creștin și conservator, mă uit uimit și dezamăgit cum confiscă PSD tema familiei tradiționale.
Referendumul pentru familie trebuie organizat, nici un om care are noțiuni minime de democrație nu se poate opune voinței legal exprimate a peste trei milioane de români. Dar infractorul Dragnea nu trebuie lăsat să murdărească acest obiectiv.
Ce trebuie și poate să ceară dreapta? Ca referendumul pentru familie să fie organizat concomitent cu cel pentru Justiție!

Cu greu putea găsi România o opoziţie mai bleagă, pe care Dragnea şi ai lui să o păcălească atât de uşor. Sau, poate îi place să se lase păcălită de banda pesedistă…

Am mai scris despre modul în care pesediştii, nişte comunişti atei supuşi Moscovei, au confiscat toate temele majore ale dreptei europene: patriotism, naţionalism şi valori creştine. De exemplu, exceptându-i pe Eugen Tomac şi Traian Băsescu, nici un lider al opoziţiei nu a avut un mesaj ferm legat de unirea cu Basarabia, aşa că Dragnea şi Tăriceanu au fost cei care au profitat de aniversarea centenarului unirii de la 27 martie 1918.

Modul în care PSD şi ALDE manevrează subiectul referendumului pentru familie este un alt exemplu ruşinos de paralizie şi stupiditate al opoziţiei care se autodefineşte de dreapta. De la USR nu am pretenţii: acest partid a votat, în cadrul unui referendum intern, să nu susţină refrendumul şi şi-a asumat public o agendă de stânga, pro-gay. Însă PNL, partid care se proclamă de dreapta şi face parte din Partidul Popular European, a acţionat catastrofal. Nici pe cal, nici în căruţă, spune o vorbă veche. Liderii liberali au declarat că sunt de acord cu modificarea Constituţiei în favoarea familiei tradiţionale, dar…Dar o parte din parlamentarii partidului au votat alături de USR, iar preşedintele Klaus Iohannis se opune organizării unui referendum a cărui constituţionalitate a fost certificată şi care este cerut de peste trei milioane de cetăţeni români.

Eu am mai declarat, dar o repet: sunt un susţinător al familiei tradiţionale şi cred că referendumul pentru familie este necesar. Este necesar pentru că cred că România poate renaşte unindu-se în jurul valorilor creştine, valori pe care s-a fondat această naţiune. Agenda pro-gay nu va prinde niciodată la poporul român, dimpotrivă, îi subminează unitatea şi îi va distruge capacitatea de rezistenţă în faţa cleptocraţiei de sorginte securist-comunistă. Putem învăţa din lumea vestică ce înseamnă o economie liberă, de piaţă, sau cum funcţionează o democraţie, dar nu trebuie să importăm, automat, toate obiceiurile culturale. De altfel, motto-ul Uniunii Europene este „Unitate în diversitate”!

Cu un pic de inteligenţă politică, PNL şi preşedintele Klaus Iohannis ar putea întoarce referendumul pro-familie în favoarea lor – în favoarea românilor, mai corect. În primul rând, ar trebui să nu se mai opună tacit unei consultări cerute de milioane de români creştini. Acesta este un exerciţiu de democraţie, nimic altceva. În al doilea rând, un preşedinte inteligent, activ şi care nu are înţelegeri subterane cu banda pesedistă, ar supralicita şi ar propune ca referendumul pentru Justiţie să se desfăşoare concomitent cu cel pentru familie! Este un moment excelent ca întreaga campanie anti-DNA, dusă de propagandă lui Felix şi Ghiţă, să primească un şut în plin! Românii s-au săturat să vadă cum eliberează PSD infractorii, ba se pregătește să îi și recompenseze cu sute de milioane de euro. Sunt convins că populaţia va vota masiv pentru ca procurorii anti-corupţie să fie susţinuţi – moral şi logistic – pentru ca pedepsele pentru demnitarii care fură să fie majorate substanțial şi pentru ca nici un condamnat să nu fie eliberat înainte de termen dacă nu returnează prejudiciul produs. Însă sunt realist: domnul Iohannis nu va avea curaj să-l supere pe condamnatul Dragnea anunţând organizarea referendumului pentru Justiţie şi stat de drept.

Dragi prieteni, uitaţi-vă bine ce s-a întâmplat în Ungaria, unde capul de pod al lui Putin – Viktor Orban – a câştigat al treilea mandat. O opoziţie ineptă, divizată şi bleagă a permis acest dezastru. Dacă opoziţia oficială din România merge pe drumul actual, dezastrul este garantat. Va fi chiar mai rău, pentru că Dragnea – deja specializat în trimiterea la vot a morţilor din cimitire – nu va ezita să fraudeze alegerile.

Speranţa mea nu este, deci, la opozanţii care dormitează prin palatele din Bucureşti, ci în stradă. O stradă vie, o stradă inteligentă şi mai ales curajoasă, aici e speranţa mea”.

George Mioc este un antreprenor român stabilit în SUA, director al PSI Industries, Dallas.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.