Gheorghe Falcă: ”35 milioane euro investiţii în reabilitarea zonei centrale a Aradului”. VIDEO

Primăria Arad demarează un amplu proiect de reabilitare a zonei centrale a municipiului, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la aproximativ 35 de milioane de euro, dintre care 10 mil. euro fonduri localee, iar 25 mil. euro din fonduri europene. Durata de finalizare a lucrărilor este de doi ani.

”În urmă cu 12 ani, într-o parte începeam, în altă parte finalizam reabilitarea zonei centrale. De atunci, pe tot traseul nu au fost decât intervenții minimale. La fel, în 2003-2004 s-au finalizat trotuarele. Și în cazul acestei lucrări, nu au fost decât intervenții minime, ulterior. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm, că pe Bulevardul Revoluției, canalizarea a fost finalizată acum 110 ani, iar apa a fost introdusă în 1970. La fel discutăm de canalizarea din Vlaicu, terminată în 1980 și apa de pe Iuliu Maniu și Renașterii, care a fost introdusă în 1970”, a spus Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

În numai câteva săptămâni, demarăm amplul proiect de reabilitare a zonei centrale a municipiului. Valoarea investiţiilor se ridică la peste 35 de milioane de euro.

Publicată de Gheorghe Falca pe Miercuri, 27 februarie 2019

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.