Goldplast investeşte 800.000 de euro în fabrica din Bistriţa

Producătorul de ambalaje şi ţevi din polietilenă Goldplast din Bistriţa, condus de antreprenorul Ioan Stejerean, a accesat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 fonduri europene de 800.000 de euro pentru creşterea productivităţii companiei, cu 6% în primul an de implementare şi cu 11% în următorii ani.

Goldplast activează de 26 de ani în industria prelucrării maselor plastice, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 14,5 mil. lei (3,2 mil. euro).

Această investiţie în noi utilaje va creşte producţia de ambalaje pentru retaileri şi pentru utilizatorii din diverse ramuri ale industriei alimentare, materialelor de construcţii, producţiei de mobilă, textile şi încălţăminte.

„Evoluţia pieţei în domeniul nostru de activitate este una aproape constantă, fapt îmbucurător totuşi, ţinând cont de toate dificultăţile pe care le-am întâmpinat noi şi colegii noştri, din cauza restricţiilor impuse de taxele de mediu”, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei Goldplast Bistriţa.

Compania fabrică şi comercializează ambalaje din polietilenă, folie pentru ambalat, sacoşe din polietilenă, pungi şi saci, dar şi ţevi de polietilenă pentru transport şi distribuţia de apă. Goldplast prelucrează în jur de 2.000 de tone de polietilenă pe an.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.