Grigore Cartianu: ,,TE-AM PRINS, SLUGOIULE!”

,,TE-AM PRINS, SLUGOIULE!”, e mesajul postat de scriitorul Grigore Cartianu pe pagina de socializare Facebook.

Cartianu relatează povestea șefului Brigăzii Rutiere București, instituție care i-a făcut dosar penal șoferului întors din Suedia, ce a circulat cu celebrele plăcuțe de înmatriculare.

,,Un amănunt exploziv despre comisarul-șef Victor Gîlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București: acesta este originar nu doar din Teleorman, ci chiar din comuna Saelele, locul de baștină al lui Dragnea!

Informația mi-a fost furnizată de către un localnic, care cunoaște bine și familia Gîlceavă, și familia Dragnea.

Milițianul Gîlceavă a fost cercetat de DNA, alături de nevastă-sa (avocata Ilieana Gîlceavă), într-un dosar de trafic de influență în justiție și luare de mită la Parchetul Judecătoriei Buftea. El era atunci polițist în Ilfov.

Ileana Gîlceavă mai are un punct ,,tare” în CV: în 2009 a omorât cu mașina un motociclist de 19 ani și a fugit de la locul accidentului. Cazul a fost cercetat de Poliția Rutieră Ilfov, unde lucra și bărbățelul ucigașei.

Cu un trecut personal și familial atât de bogat, nu e de mirare că Victor Gîlceavă execută fără crâcnire ordinele lui Dragnea, via Carmen Dan. Toți trei, din Teleorman. Revoltător!” este mesajul postat de Grigore Cartianu pe Facebook.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

7 Comments

  1. Polițiștii trebuie sa fie doar slujitori ai legii, sa actioneze cand legea este incalcata, sa fie neutri din punct de vedere politic, nu trebuie să arate favoruri în exercitarea îndatoririlor lor, sa inteleaga limitele si prerogativele autoritatii lor de a actiona. Respectarea libertatilor civice ale cetatenilor trebuie sa fie preocuparea majora in toate cazurile de aplicare a autoritatii.

    Orice indicație a intereselor politice partizane poate compromite reputația serviciului public de imparțialitate sau ar aduce atingere eficacității individului ca funcționar public.

  2. Cand toate instituțiile abilitate să facă lumină în astfel de cazuri au fost trecute pe persoana fizică psd alias dragnea, cine să mai dezlege acum aceste ițe?

  3. Melițieni….sa-i călăresc…de aștia nu cred că vom scăpa vreodata….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.