ACTUALITATE

Grigore Cartianu: ,,TE-AM PRINS, SLUGOIULE!”

,,TE-AM PRINS, SLUGOIULE!”, e mesajul postat de scriitorul Grigore Cartianu pe pagina de socializare Facebook.

Cartianu relatează povestea șefului Brigăzii Rutiere București, instituție care i-a făcut dosar penal șoferului întors din Suedia, ce a circulat cu celebrele plăcuțe de înmatriculare.

,,Un amănunt exploziv despre comisarul-șef Victor Gîlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București: acesta este originar nu doar din Teleorman, ci chiar din comuna Saelele, locul de baștină al lui Dragnea!

Informația mi-a fost furnizată de către un localnic, care cunoaște bine și familia Gîlceavă, și familia Dragnea.

Milițianul Gîlceavă a fost cercetat de DNA, alături de nevastă-sa (avocata Ilieana Gîlceavă), într-un dosar de trafic de influență în justiție și luare de mită la Parchetul Judecătoriei Buftea. El era atunci polițist în Ilfov.

Ileana Gîlceavă mai are un punct ,,tare” în CV: în 2009 a omorât cu mașina un motociclist de 19 ani și a fugit de la locul accidentului. Cazul a fost cercetat de Poliția Rutieră Ilfov, unde lucra și bărbățelul ucigașei.

Cu un trecut personal și familial atât de bogat, nu e de mirare că Victor Gîlceavă execută fără crâcnire ordinele lui Dragnea, via Carmen Dan. Toți trei, din Teleorman. Revoltător!” este mesajul postat de Grigore Cartianu pe Facebook.