„Gust de libertate” în Piața Victoriei. Moment inedit cu cunoscutul pianist Davide Martello. VIDEO

La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, mai multe persoane s-au întâlnit în același locpentru a demonstra că sunte „mulți, uniți și puternici, și că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă”.

De la ora 19:00, cunoscutul pianist, Davide Martello, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan) a interpretat mai multe piese în aer liber.

Când se lasă seara peste București.@Gust de libertate / A Taste for Freedom w. Klavierkunst – Davide Martello

Publicată de Cristina Hurdubaia pe Sâmbătă, 8 Septembrie 2018

Oamenii plătesc guvernanții să-și facă treaba și dacă nu-și fac treaba nu ar trebui să fie acolo. Dacă facem copii, nu vrem să ne fie frică că vor crește în sărăcie. Trebuie să fim uniți ca europeni, este vorba despre oameni uniți care se ajută între ei. Știu că e un moment foarte dificil. Corupția nu are loc în Europa. Așa că mai bine te concentrezi pe viitor, pentru că dacă te concentrezi pe viitor, atunci te concentrezi pe copii’, a mai spus pianistul, potrivit Digi24.

FOTO: Octav Dragan

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.