Uncategorized

Handbal feminin: Înfrângere la un gol pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în prima partidă a turneului amical „Trofeul Minaur”

de Mihai Sărmășan

Handbalistele noastre au pierdut meciul cu Kisvarda Master Good SE cu scorul de 27-28 ,după ce la pauză aveau un avantaj de două goluri.

Pentru Gloria 2018 au marcat: Oana Țiplea (6), Nicoleta Dincă ( 5), Teodora Bloj (4), Daniela Rațiu (3), Laura Pristăvița (2), Almudena Rodriguez (2), Alice Ardean Elisei (2), Magdalena Paraschiv (1), Andreea Tetean (1), Szilvia Szabo (1).

Mâine, CS Gloria 2018 BN va întâlni de la ora 18.00 echipa gazdă CS Minaur Baia Mare.

Înaintea plecării la turneul de la Baia Mare, Horațiu Pașca, antrenorul principal al bistrițencelor a declarat pentru pagina oficială de facebook al clubului următoarele:

,,Turneul de la Bistrița a fost unul util din mai multe puncte de vedere pentru că am reușit să jucăm în mai multe formule, să schimbăm sisteme. Într-o mare măsură mi-am format o idee vis-a-vis de modul în care vom aborda sezonul viitor. Se spune că victoriile aduc victorii, pentru mine nu contează atât de mult victoriile în jocurile amicale, ci cele din meciurile oficiale. 

Știu că toată lumea a fost îngrijorată. Alice a avut o mică problemă medicală în primul meci, nu am reușit să o folosim în următoarele două și am încercat să o protejăm. De luni se pregătește normal alături de echipă și o vom vedea jucând la Baia Mare. 

Turneul de acolo este destul de puternic, cu formații care provin din campionate diferite. Kisvarda Master Good SE din Ungaria și-a propus foarte multe în sezonul următor și din câte știu au făcut 12 transferuri, printre care și internaționala României – Ana Maria Dragut. Evoluează în cel mai puternic campionat din lume la ora aceasta și își propun să prindă cupele europene. Mă bucur că întâlnim Kisvarda pentru că au un stil diferit față de noi. Iuventa Michalovce este o mai veche cunoștință de-a noastră care an de an câștigă campionatul în Slovacia și încearcă să ajungă de fiecare data în grupele Ligii Campionilor și echipa din Baia Mare – care își propune multe.
Va fi un turneu util. Sper să ne întoarcem fără nici o accidentare.”

 

sursa foto: facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud