Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud câstigă în fața Universității Cluj după un meci eroic. VIDEO Horațiu Pașca și Mihaela Senocico

de Mihai Sărmășan

Echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a reușit să câștige al doilea meci din acest campionat, handbalistele noastre impunându-se în această seară, pe teren propriu, în fața lui CSU Cluj-Napoca cu scorul de 27-23, după ce la pauză clujencele conduceau cu 11-10. 

Cu o sală aproape plină, jucătoarele bistrițence au reușit să se desprindă de adversar în ultimele zece minute ale jocului, portărița Ana Maria Măzăreanu având din nou în finalul partidei câteva intervenții decisive. Jocul clujencelor a fost unul foarte bun, mai ales în faza de apărare, Mihaela Senocico, jucătoare originară din orașul nostru, fiind poate cea mai bună handbalistă a Universității Cluj în acest meci.

Au marcat pentru CS Gloria 2018: Oana Țiplea (9), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (4), Laura Pristăvița (3), Szilvia Szabo (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (1), Daniela Rațiu (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 11 din cele 25 de aruncări ale clujencelor pe poarta sa ( 44 % ), iar Ana Maria Inculeț 1 din 10 ( 10 %).

“Mă așteptam la un meci dificil cu CSU Cluj Napoca. Nu cred că mai există echipe mici sau mari, pentru toate au facut transferuri în vară. Liga Florilor e al doilea campionat ca valoare din lume. Atu-ul nostru în acest sezon va fi munca, munca și iar munca. Cred ca doar așa poți ajunge să ai succes !” a declarat la finalul meciului pentru pagina oficială de facebook a clubului, Horatiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

HORAȚIU PAȘCA

”Mă așteptam la un meci dificil cu CSU Cluj Napoca. Nu cred că mai există echipe mici sau mari, pentru toate au facut transferuri în vară. Liga Florilor e al doilea campionat ca valoare din lume. Atu-ul nostru în acest sezon va fi munca, munca și iar munca. Cred ca doar așa poți ajunge să ai succes !” – Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud#HoratiuPasca #CSGloria2018BN #EchipaDeSufletABistritenilor

Publicată de CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe Duminică, 16 septembrie 2018

Tot la finalul meciului, Mihaela Senocico, jucătoarea Universității Cluj, a oferit o scurtă declarație pentru Nota BN  în care ne-a spus: “Un meci foarte încrâncenat de la început până la final, mă bucur că astăzi am făcut un pas înainte și am schimbat ceva în atitudinea noastră, iar pe viitor sper să adunăm puncte, fiindcă e din ce în ce mai greu la înfrângeri. Toate meciurile care ne așteaptă sunt grele, trebuie să muncim la antrenamente cât mai mult, astfel ca la ora jocurilor să fim cât mai pregătite. Echipa din Bistrița este o echipă frumoasă, cu jucătoare cu experiență, care se înțeleg foarte bine pe teren, mă bucur pentru ele, mă bucur că merg foarte bine în campionat și le doresc multă baftă în continuare.”

Etapa următoare, echipa noastră va juca în deplasare la CSM Slatina, joi 20 Septembrie 2018.

 

sursa foto: facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
-2°C
Vânt: 4 km/h NNE