Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă duminică pe teren propriu cu Corona Brașov

de Mihai Sărmășan

În etapa a cincea din Liga Florilor, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud primește duminică vizita echipei ACS Corona Brașov. Meciul e programat începând cu ora 17.30, fiind televizat de TVR 1 și TVR HD.

După disputarea primelor patru etape, echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan se află pe locul 9 în clasament cu 6 puncte, la doar un punct distanță de Corona Brașov, aflată pe locul 4 cu șapte puncte.

Handbalistele bistrițence au câștigat ambele partide disputate pe teren propriu , în prima etapă cu CSM Roman (30-25) și în etapa a -III-a cu CSU Cluj-Napoca (27-23), iar în deplasare CS Gloria 2018 a fost învinsă  la Cisnădie (22-21) și Slatina (22-18).

”Va fi un meci extrem de dificil. Venim probabil cu stări de spirit diferite: Corona Brașov a înregistrat în etapa trecută o victorie categorică împotriva echipei din Galați iar noi am suferit o înfrângere teoretic neprogramată la Slatina. Sper ca ghinionul ratărilor să se fi terminat acolo. Va fi un meci cu o formație valoroasă, care are un antrenor cu multă experiență la nivelul Ligii Florilor. Cred că determinarea și ambiția vor fi atuurile noastre în partida de duminică.
Mă îngrijorează starea de sănătate a Szilviei Szabo, Andreei Tetean și a Danielei Rațiu, care nu sunt recuperate și nu s-au antrenat săptămâna aceasta cu echipa. Sper ca Szilvia să revină, pe Andreea nu o vom vedea cu siguranță în acest meci iar Daniela este incertă. Sper din tot sufletul ca sala să fie arhiplină iar publicul bistrițean să contribuie la ceea ce așteptăm cu toții – victoria”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, înaintea acestui meci.
sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud