ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Handbal feminin, Liga Florilor: CSM Bistrița joacă astăzi cu CSM Roman. UPDATE: Scor final 23-24

de Mihai Sărmășan

CSM Bistrița întâlnește astăzi de la ora 16.30 pe CSM Roman, într-o partidă care contează pentru etapa a 23-a. Partida va fi arbitrată de Adrian Nacu și Adrian Rucoi (ambii din Mureș) și nu va fi televizată.

Echipa noastră ocupă înaintea acestui meci locul 6 în Liga Florilor cu 39 de puncte (12 victorii, trei remize și 7 înfrângeri) în timp ce CSM Roman este pe locul 7 cu 33 de puncte, 11 victorii și 11 înfrângeri).

CSM Roman a avut doar câteva zile pentru pregătirea acestei partide, după victoria obținută miercuri, 25 aprilie, pe teren propriu, 19-18, în fața lui SCM Craiova. De cealaltă parte, echipa noastră antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan, are forțe proaspete, după mai bine de două săptămâni, de la partida din runda anterioară, 27-27 pe terenul celor de la Slobozia.

În tur, formația bistrițeană s-a impus pe terenul celor de la Roman cu scorul de 27-21, iar în sezonul anterior, cele două formații și-au împărțit punctele în cele două meciuri directe. CSM Roman a învin în ultima etapă a turului, cu 35-27, la Roman, iar CSM Bistrița, și-a luat revanșa în finalul returului, cu scorul de 27-23.

,,Este un meci extrem de dificil acasă, Romanul este o echipă foarte bună a campionatului, chiar dacă evoluția lor din sezonul acesta a fost una oscilantă, eu nu cred că valoarea lotului lor este de poziția pe care o ocupă acum în clasament, și cu siguranță vor vrea să vină la Bistrița să-și recupereze punctele pe care noi le-am câștigat în tur pe terenul lor. Ne așteptăm ca meciul de luni după-amiaza cu CSM Roman să fie extrem de dificil, de un angajament fizic mare. Detaliile vor face diferența“, a declarat antrenorul Horațiu Pașca înaintea acestei partide.

https://www.facebook.com/csm.bistrita/videos/1932811496793237/

sura foto și video: facebook CSM Bistrița