ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Handbal feminin, Liga Florilor: CSM Bistrița joacă astăzi în deplasare cu Universitatea Cluj

de Mihai Sărmășan

CSM Bistrița întâlnește astăzi de la ora 18.00 pe Universitatea Cluj într-un meci care contează pentru etapa a 18-a din Liga Florilor, partida desfășurându-se în sala ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca. 

În acest sezon handbalistele CSM Bistrița au învins pe Universitatea Cluj atât în turul campionatului ( 29-23 ), cât și în Cupa României ( 33-27 ). Ambele partide s-au jucat la Bistrița.

Înaintea acestei partide, echipa noastră se află pe locul 5 în Liga Florilor cu 29 de puncte în timp ce clujencele sunt pe 10 cu 14 puncte. De altfel, locul 10 este maximul pe care îl pot obţine handbalistele lui “U” în acest sezon, în condiţiile în care diferenţa faţă de ocupanta locului 9, Dunărea Brăila, este de nouă puncte.

Într-o declarație făcută înaintea acestui joc pentru site-ul oficial al clubului, tehnicianul echipei clujene, Alin Bondar a spus: „Este un meci foarte important pentru noi și încercăm să îl abordăm cu maximă seriozitate și să scoatem cât mai mult din ce putem scoate, adică ne gândim foarte tare să abordăm meciul la victorie. Există o stare de ușoară oboseală în lot, dar nu mai contează nimic. La ora jocului nu trebuie să conteze absolut nimic și nu trebuie să avem niciun fel de scuze. Pur și simplu, trebuie ca fiecare dintre noi să conștientizeze ce avem de făcut”.