ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Handbal feminin, Liga Florilor: CSM Bistrița joacă mâine pe teren propriu cu CSU Danubius Galați

de Mihai Sărmășan

Echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan întâlnește mâine în fața propriilor suporteri pe CSU Danubius Galați. Meciul care contează pentru etapa a 21-a din Liga Florilor este programat pentru ora 17.30.

Înaintea acestei partide, echipa noastră ocupă locul 5 în Liga Florilor cu 35 de puncte, în timp ce CSU Danubius Galați e pe 13 ( penultimul ) cu doar 15 puncte. Casa de bilete este deschisă astăzi între orele 17.30-19.00, dar și miercuri ( în ziua meciului), începând cu ora 16.00.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50 % reducere, urmând să achite pentru un tichet doar 5 lei. Fiecare persoană își poate achiziționa MAXIM 4 bilete.

Înaintea acestei etape jucătoarea noastră Oana Chirilă e în top 10 marcatoare din Liga Florilor. Interul dreapta al CSM Bistrița a înscris in primele 20 de etape din acest sezon competițional al Ligii Florilor 102 goluri. E pe locul 8 în clasamentul golgeterilor.

Cea mai bună marcatoare este jucătoarea Craiovei – Cristina Zamfir Florianu, care a marcat 122 de goluri. Este urmată de Mihaela Ani Senocico ( Universitatea Cluj ) care a înscris de 117 ori și de Iryna Glibko ( HCM Râmnicu Vâlcea ) care a marcat de 115 ori

Mai jos puteți vedea câteva fotografii de la antrenamentul de ieri al handbalistelor lui CSM Bistrița desfășurat în Sala Polivalentă.

 

sursa foto: facebook CSM Bistrița