Handbal feminin, Liga Florilor: Înfrângere la un gol pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, 21-22 în deplasare cu CS Măgura Cisnădie

de Mihai Sărmășan

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost învinsă în această seară cu scorul de 22-21 la Cisnădie de către echipa Clubului Sportiv Măgura, în etapa a doua din Liga Florilor. 

Condusă încă de la începutul meciului, echipa bistrițeană a încheiat prima parte a jocului, la o distanță de 3 goluri față de gazde, scor 12-9 pentru formația din Cisnădie. În partea secundă a meciului, elevele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan au fost conduse chiar și la cinci goluri diferență, scor 20-15 înregistrat în minutul 49, dar au reușit să revină, în minutul 58 scorul fiind egal, 21-21. Din păcate, o lovitură de la 7 metri dictată în ultimele două minute pentru gazde a făcut diferența, astfel formația noastră suferind o înfrângere la limită.

Au marcat pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: Oana Țiplea (10), Almudena Rodriguez (4), Valentina Ardean Elisei (4), Laura Pristăvița (1), Paula Garcia Avila (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 6 din 25 de mingi trimise de jucătoarele CS Măgura Cisnădie pe poarta sa, în timp ce Ana Maria Inculeț nu a salvat nici o aruncare din 3.

Etapa următoare, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Cluj-Napoca, duminică 16 Septembrie începând cu ora 18.00.

sursa foto: facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.