Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud la a treia înfrângere în campionat, 21-24 cu Corona Brașov. VIDEO Horațiu Pașca și Eliza Buceschi

de Mihai Sărmășan

CS Gloria 2018 Bistrita Năsăud a fost învinsă duminică pe teren propriu de către ACS Corona Brașov în etapa a cincea din Liga Florilor. După ce au condus la pauză cu 12-9 și au avut în repriza a doua chiar și patru goluri diferență, bistrițencele au cedat în ultimul sfert de oră înițiativa și au fost învinse în final cu 21-24.

Au marcat pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Nicoleta Dincă (5), Almudena Rodriguez (4), Laura Pristăvița (4), Valentina Ardean Elisei (3), Szilvia Szabo (2), Oana Țiplea (2), Magdalena Paraschiv (1).

Ar fi trebuit să reușim să pastrăm ritmul. Din păcate ne-am pierdut luciditatea, mai ales în ultimele 12 minute și aici s-a făcut diferența” a declarat la finalul meciului pentru pagina oficială de facebook a clubului, Horatiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

 

Tot la finalul meciului, Eliza Buceschi, coordonatorul de joc al Coronei Brașov și al echipei naționale, a oferit o scurtă declarație pentru Nota BN  în care ne-a spus: “A fost un meci extrem de dificil cum de altfel s-a și văzut…stiam că pentru a obține puncte aici va trebui să luptăm 60 de minute. Am avut un start de meci destul de prost, însă mă bucur mult că am reușit să ne redresăm, să vorbim la pauză și în a doua repriză lucrurile au mers mai bine plecând din apărarea noastră. Se știe că noi suntem echipa care poate să piardă cu oricine și să câștige cu oricine, atât acasă cât și în deplasare. Suntem fericite că am reușit să câștigăm, că suntem pe o pantă ascendentă și sperăm să rămânem la această formă și să obținem victoria și la meciurile care urmează. Pentru acest sezon nu ne-am propus încă nimic, vreau să luăm acest campionat meci cu meci și să scoatem tot ce e mai bun din fiecare partidă”.

După acest eșec, echipa din Bistrița cade pe locul al-10-lea în clasament cu 3 înfrângeri și două victorii, următoarea etapă întâlnind tot acasă pe Gloria Buzău, meciul fiind programat duminică 21 Octombrie 2018.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud