Uncategorized

Handbalistele de la CS Gloria 2018 în stagiu de pregătire la Barcelona. VIDEO

Handbalistele CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud se pregătesc în perioada 16-23 decembrie în Barcelona. Tehnicienii HorațiuPașca și XavierPascual conduc împreună antrenamentele. La fel se desfășoară pregătirea și la nivelul preparatorilor fizici: LucianAndreieș și RogerFontRibas lucrând în echipa și acum, la fel ca și în luna octombrie la Bistrița. 


Acest început de colaborare dintre Gloria 2018 și FC Barcelona vizează pregătirea jucătoarelor, profesionalizarea staff-ului dar și analiza și implementarea de către clubul nostru a unei strategii la nivel de copii, juniori și seniori.


Marius Pintea, director CSGloria2018 BN: ”Participarea la acest cantonament alături de staff-ul Barcelonei și prezența lui Xavi Pascual alături de Horațiu Pașca reprezintă pentru noi un pas înainte pentru construirea unei filosofii de club, în care un capitol important este să creștem pas cu pas și să încercăm să învățăm de la cei mai buni, pentru ca Gloria 2018 să crească și să se dezvolte sănătos. Vrem ca din 2019 să implementam o ideologie prin care clubul nostru să aibă o bază de selecție numeroasă pentru ca în cațiva ani tot mai multi copii din Bistrița Năsăud să facă pasul către handbal. La acest capitol, clubul catalan are rezultate foarte bune.   

Cât privește cantonamentul echipei, ne-am dorit ceva diferit. Vrem ca pe lângă pregătirea fizica și specifică alături de unul dintre cei mai buni antrenori din lume să dăm jucătoarelor posibilitatea de a cunoaște și altceva. Cred că această săptămană a fost una pozitivă pentru noi. Le mulțumesc fetelor pentru efort, interes și concentrarea cu care se antrenează în această perioadă.    

Încercăm să abordăm campionatul cu un aer proaspăt dar și cu încrederea că echipa poate aduce rezultate frumoase. Tot acest efort de a aduce echipa la Barcelona nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor, cărora le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru noi. Sper să le răsplătim încrederea.    Ne lipsesc suporterii bistrițeni și așteptăm cu interes revederea cu ei”.

sursa text, foto și video: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud