DIN TRANSILVANIA

Ho-Ho-Ho! Trenul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe Valea Bârgăului

Începând din 5 decembrie, Trenul lui Moș Crăciun s-a pus în mișcare pe ruta Bistrița-Bistrița-Bârgăului și va străbate acest traseu zilnic, până în 22 decembrie. Încă din primele zile de circulație, cu Trenul lui Moș Crăciun au călătorit mulți copii din județ, dornici să se întâlnească cu Moșul și să primească dulciuri de la acesta, în schimbul unei poezii sau a unui cântecel.

Cu o capacitate de 140 de locuri, Trenul lui Moș Crăciun este împobobit cu ramuri de brad și globuri, spre bucuria micilor călători sau a celor mai mari care îi însoțesc. Acesta pleacă zilnic din Gara Bistrița la ora 12,05, prețul unui bilet dus-întors fiind de 4,40 lei pentru copii/elevi și 8,80 lei pentru adulți.  Ca să călătoriți cu acest tren aveți nevoie de rezervare, care se face la Casieria Bistrița (tel. 0738 885447).

La plecare sau sosire de pe traseul pe care-l străbate, în aceste zile, cu trenul, Moș Crăciun, călătorii pot vizita Muzeul Feroviar amenajat în incinta Gării Bistrița de către bistrițeanul Sorin Tișa.

Sursă foto: Sorin Tișa, Gabriel Span

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi ochelari de vedere

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare şi interior

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.