ACTUALITATE, POLITICĂ

,,Hoții strigă hoții”! Drept la replică, adresat deputatului Daniel Suciu

Mă adresez direct deputatului Daniel Suciu care, în calitate de lider al grupului PSD a depășit orice limită a manipulării, a atacului fără fundamentare pe sistemul ,,Hoții strigă hotii”! ,,Spălarea de bani” și ,,finanțarea ilegală” a USR e doar o altă fumigenă marca PSD în condițiile în care procesul cu AEP a fost recent câștigat în instanță!

Stimate coleg, știm cu toții că aveți majoritate in Parlament…..am văzut cu toții unde ne-a adus Guvernarea PSD care se tot rotește din 6 în 6 luni, schimbă legile justiției, codul fiscal, administrează spre dezastru economic social și politic o țară cu zero absorbție de fonduri europene pe fondul unei inflații de 5%, a adoptat o lege a salarizării unitare care e departe de a fi o lege echitabilă și lista e lungă… Vedem zilele acestea în stradă efectul ,,bunei guvernări” care se teme de spiritul civic care ar putea fi deșteptat ,,din somnul cel de moarte” de o inițiativă cetățenească cu efect juridic justitiar : ,,Fără penali în funcții publice!”

Îți reîmprospătez memoria, stimate coleg! USR a câștigat în justiție procesul cu AEP care nu a găsit de cuviință să ramburseze donațiile și împrumuturile on line! Să ataci fără fundament de la Tribuna Camerei Deputaților un partid care are ca obiectiv înlocuirea clasei politice corupte, este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, a unei politici de manipulare continuă, de atac de joasă speță pentru că nu-i așa, USR deranjează din ce în ce mai tare!

,,Fără penali în funcții publice!” va fi cartea de vizita a USR timp de 6 luni! Avem nevoie de participarea cetățenilor, de implicarea lor în acest proiect de coeziune civică și politică națională care nu se poate împiedica de acuzațiile false și pistolul cu noroi permanent îndreptat spre cei onești și implicați într-un proiect de ,,curățenie generală” a celor condamnați în justiție! Timpul nu mai are răbdare! Nu mai putem răbda să fim conduși de hoți și condamnați în justiție, în propria casă!  Dragnea trebuie să demisioneze ! Dancilă e doar marioneta de la ,,Simfonia manelelor 2020”!

Să NU le mai permitem să ne acuze doar pentru a scăpa ei de acuzațiile unei Românii care dorește modernizare, infrastructură europeană, o administrație eficientă și mai ales fără penali în funcții publice! La vremuri noi, oameni noi!

 

                                                                         Deputat USR de Bistrița-Năsăud,

Prof. Cristina IURIŞNIŢI