ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Iacob Brănișteanu: ,,Nimic nu-i întâmplător! Totul pentru partid”

Cunoscutul învățător Iacob Brănișteanu a lansat un atac fără precedent la adresa PSD. Într-o postare pe Facebook, acesta a făcut o radiografie fără perdea a ceea ce a ajuns marele partid:

,,E trist și uluitor să vezi cum un partid de o asemenea anvergură, care până nu de mult avea cele mai multe valori la vârf, a încăput pe mâna unor ticăloșiți fără scrupule, șmecheri de cartier, mincinoși notorii, obraznici fără pereche, tupeiști fără limite, ipocriți, mardeiași, semidocți autosuficienți, penali, parveniți, mediocri absoluți. Destul să enumeri nume ca Dragnea, Nicolicea, Șerban Nicolae, Paul Stănescu, Florin Iordache, Codrin Ștefănescu, Darius Vâlcov (eminența cenușie), fufele Olguța Vasilescu, Gabriela Pandelica Firea, Carmen Dan și câți alți călcători în strachini, supuși fără crâcnire liderului absolut. Firea provoacă tensiuni inutile, din prostie ori din ordin de partid (sau/ și), apoi îi face anarhiști pe protestatari, asemenea lui Ceaușescu în ’89, și amenință cu represalii după legile ei și ale partidului, (C)Iordache mutilează legile justiției după chipul, asemănarea și mai ales dorința penalilor șefi, codul fiscal este făcut praf pentru a acoperi într-un fel minciunile electorale imposibil de onorat și aruncă țara în aer, se aruncă anatema asupra multinaționalelor care nu-și deschid afaceri unde vrea duduia Olguța, cu predilecție în Teleorman, și, ca urmare, șomajul în sud și în părțile Moldovei este vina nesimțirii acestora, care preferă Transilvania, (iar Transilvania asta care vă sta în gât, poate într-o zi o s-o vizitați cu pașapoarte!) și nu generat de impotența guvernanților de a susține investițiile, mai ales în infrastructură. De ultimă ora suntem amenințați cu mitinguri sincronizate ale marelui partid, în fiecare oraș din țară. Vă mai amintiți manifestațiile de susținere a marelui conducător din vremea comunistă? Ei, iată-le renăscute! Doar așa se poate îngropa un partid.
Nu uitați că Ponta a pierdut alegerile prezidențiale din cauza acelei mari adunări populare de pe Arena Națională, atât de asemănătoare cu cele de preamărire a celui mai iubit fiu al patriei, tovarășul Nicolae Ceaușescu! Atunci, ca si acum, a fost ideea genială a lui Dragnea, conducătorului absolut de acum al partidului. Nimic nu-i întâmplător! Totul pentru partid, iar partidul e Dragnea. Trist să vezi partidul acesta prizonierul unui șmecheraș manipulator!”, e mesajul lui Brănișteanu.