LIFESTYLE

Ianis Hagi, Vlad Chiricheș și Ionuț Radu, incluși de FIFA în campania #WeWillWin. VIDEO

Internaţionalii români Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu au fost incluşi de FIFA în campania #WeWillWin prin care foşti sau actuali fotbalişti îşi arată aprecierea faţă de toţi cei care lucrează în condiţii de risc în perioada pandemiei de COVID-19.

“FRF şi Echipa Naţională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care fotbalul îşi arată aprecierea faţă de toţi cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical şi în condiţii de risc. E rândul fotbaliştilor să aplaude, în semn de apreciere, toate eforturile şi sacrificiile celor din sistemul sanitar şi ale celor care continuă să îşi desfăşoare activitatea susţinând societatea în pandemia COVID-19. Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajaţii din spitale, din industria farmaceutică, forţele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară şi firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun şi pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Mesajul campaniei #WeWillWin este transmis şi de foşti fotbalişti emblematici precum Pele, Maradona, Van Basten, Buffon, Beckham sau Zidane.