LIFESTYLE

Imagini rare din Munţii Rodnei. Peisaje unice realizate de doi fotografi la răsăritul soarelui

Doi fotografi suceveni au realizat mai multe fotografii de excepţie în Munţii Rodnei. Dimineaţa surprinsă de cei doi conţine imagini desprinse din poveşti.

“Ieri, am avut bucuria de a lua parte la, probabil, unu din cele mai frumoase spectacole in aer liber.

Erau doi actori, simpli, fară prea multe pretenții și nederanjați de micimea noastră care tulbura din când în când zgomotul impresionant al liniștii: Dumnezeu și creația pe care ne-a lăsat-o spre păstorire, fără a ne cere nimic la schimb.
Fiecare loc, fiecare răsărit, fiecare rază de soare – e încă un mod prin care Dumnezeu ni se descoperă.
Avem o țară scumpă, pe care din păcate o conducem ieftin..”, scrie Nicu Spînu, unul dintre cei doi fotografi, pe pagina sa de socializare.

Este posibil ca imaginea să conţină: nor, cer, ocean, munte, în aer liber, natură şi apă

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, plantă, copac, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: iarbă, cer, munte, nor, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: nor, cer, munte, plantă, copac, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: nor, cer, munte, copac, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, apus, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, în aer liber, natură şi apă

“Cineva mă felicita ieri pentru că sunt un norocos ( i-am mulțumit ), având acces la atât de multe momente magice ale mamei natură. Da, poate sunt … însă pentru a-mi facilita norocul ăsta, renunț la altele : la diminețile lungi între cearșafurile curate, la comfortul căminului, luându-mă la trântă cu ceea ce ne oferă natura… umiditate, frig, ploi, cețuri de nu vezi la 2 m, zăpezi crunte și furtuni…. condiții potrivnice la care trebuie să faci față pentru că ai făcut din aspectul ăsta un mod de viață 🙂 Oricine poate să guste din norocul meu, este gratuit…. atât timp cât își asumă să o facă… atât timp cât este dispus să își părăsească zona de comfort și să se aventureze în necunoscut …. Natura este oază de liniște și pace…dar se răsfață doar în fața celor care au răbdarea necesară pentru a îi înțelege magia și puterea’i dezlănțuită. Zilele trecute nu am reușit să ajungem la Lacurile din Rodnei din cauza condițiilor meteo… dar am primit în schimb un dar la care nu ne așteptam….o mare alpină revărsată la propriu peste toată întinderea pe care o puteai surprinde cu ochii… iar singurul sentiment care mi-a rămas întipărit în suflet… e că m-am simțit mai aproape de Dumnezeu ❤️ Sunt aspecte care se văd și unele care doar se simt ….iar dimineața de ieri, am simțit-o cu emoție și bucurie…. așa cum nu am să pot să v-o redau niciodat’ …. poate doar dacă vom împărtăși un moment similar, împreună !”, a scris Cătălin Urdoi pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, munte, nor, ocean, în aer liber, natură şi apă

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, munte, ocean, în aer liber, natură şi apă

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, floare, copac, cer, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, munte, în aer liber, natură şi apă