POLITICĂ

În PNL Bistrița-Năsăud a început campania internă pentru alegerile județene

A început campania electorală internă în cadrul PNL. La Bistrița-Năsăud.

Susținătorii actualului președinte al PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, au ieșit deja la atac după ce unul dintre primarii județului și-a anunțat candidatura pentru președinția organizației județene.

Un fost candidat pentru primăria Târlișua a început campania internă prin postarea unui filmuleț cu imagini din comuna cu 11 sate aparținătoare.

Actualizare. Primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, a postat un mesaj în care cere sprijin președintelui consiliului județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, dar și președintelui PNL Ludovic Orban.

Dar să urmărim filmulețul liberal.

Vasile Chiochiș: Ajutați-ne domnule PRESEDINTE!!!!
Va rugam sa ne ajutați domnule președinte!!! Aceasta solicitare vine ca un strigat ! Un strigat de ajutor către PRESEDINTE!
Am hotărât sa postez acest mesaj deoarece circula de ceva vreme un filmuleț despre comuna Chiochis. Un filmuleț care este umilitor pentru mine ca primar dar la fel de umuiltor pentru întreaga comuna Chiochis cu toate cele 10 sate ale ei. Umilitor pentru mine ca nu am reusit in cele 4 mandate sa influențez decizia Președintelui! În primul rand nu am reusit sa influențez decizia Președintelui Radu Moldovan de a moderniza drumul județean pe care este făcută aceasta filmare asa cum nu este modernizat nici drumul județean care trece prin Tentea si Sanicoara. De aceea va rog domnule Presedinte Radu Moldovan sa reabilitati aceste drumuri care reflecta de fapt starea satului romanesc de câmpie. Vrem domnule președinte sa fim și noi prioritate ZERO în investiții sa nu mai fim umiliți de locuitori ai comunelor cu primari PSD
Va rugam sa ne ajutați domnule Presedinte,Ioan Turc. Stim ca ne puteți sa ne cuprindeti in listele de investiții finanțate de Guvernul României. Tot ce va rugam domnule Presedinte al PNL BN este sa cuprindeti si comuna Chiochis intr-o anexa 7 asa cum ati facut cu municipiul Bistrița pe care îl pastoriti in calitate de primar. Ati uita de noi domnule Presedinte ,de noi de comuna Chiochis si de celelalte 57 de comune din județul Bistrița Năsăud. De aceea va rugam domnule președinte sa ne ajutați sa nu mai fim umiliți de un presedinte al unei organizații PNL al cărui sef sunteti si pe care îl girati!
Va rugam sa ne ajutați domnule Presedinte,domnule președinte Ludovic Orban! Va rugam domnule președinte al Partidului National Liberal sa ne aprobați solicitările de investiții depuse la Guvernul României! Am depus aceste solicitări la toti președinții de partid și de consiliu județean de aceea va rugam sa va aplecați si la rugămintea noastră pentru a nu mai fii umiliți!
Va rugam domnule Presedinte ,Ioan Turc si Ludovic Orban sa urmăriți principiile de moralitate de care dați dovada in partid! De fapt acest filmuleț este facut de un presedinte de organizație PNL cu o probitate morala precara fiind condamnat la munca în folosul comunității pentru neplata taxelor și amenzilor! Va rugam domnule Presedinte Ioan Turc sa nu mai acceptați in schimbul susținerii asemenea indivizi aflați la limita infracționalității. NU mai acceptați domnule președinte indivizi cu asemenea limbaj ! Va descalifica atat pe dumneavoastră cât și organizația pe care o conduceți.
In final vreau sa imi cer și eu scuze locuitorilor din Chiochis pentru ca am avut indrazneala sa- mi anunț candidatura la funcția de Presedinte(al PNL BN) suportând consecintele!
Va rugam domnule PRESEDINTE, indiferent care presedinte (de partid de Cj sau de tara ) poate chiar și presedintele PNL Tarlisua sa ne ajutați sa finalizam toate proiectele începute sau in derulare in comuna a Chiochis ! Imi cer scuze și ca membru PNL pentru un asemenea limbaj folosit de un Presedinte de organizație si consider ca nu toată organizația Tarlisua este de asemenea factura!
Le multumesc si colegilor primari pentru mesajele de susținere cu speranța că niciunul nu va fii pus in aceasta.postura atunci când nu vor fii in concordanta cu deciziile PRESEDINTELUI!!!