ACTUALITATE, SANATATE

În ritm de dans, asistentele de la “Victor Babeș” mulțumesc medicilor din linia întâi. VIDEO

Pe ritmuri de dans, cadrele medicale au afişat hârtii pe care erau trecute numele tuturor celor care tratează pacienţii de COVID-19 de la Victor Babeş.

Filmarea este însoţită de o melodie spaniolă cu versurile “Voi rezista”.

Neața familia!! Ieri am postat un clip lăudând medicii din Spania… astăzi a venit rândul a lor nostrii!! Medicii de la Spitalul Clinic Victor Babeș din București, secția Pneumologie. Și ei sunt eroi, și ei merita aplaudați pentru atitudinea și munca lor!! Si ei sunt in prima linie de bătaie si își expun viața, dar pe salarii mult mai mici ca in occident..cu atât mai mult cu cât nu au dat bir cu fugiții cum au făcut-o mulții alții din sistemul sanitar românesc. Bravo!! Mândrii cu voi!!🇷🇴 #ÎmpreunăVomÎnvingeHaideți sa-i facem cunoscuți și pe ei, merita!! Dați mai departe sa vadă cât mai mulți!!

Publicată de Iulian B. Florea pe Duminică, 5 aprilie 2020

Acelaşi mesaj a fost transmis şi de cadrele medicale din Spania. “Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!!”, au scris cei care au realizat clipul pe pagina de Facebook.