DIN TRANSILVANIA

Încă un parc industrial în zona limitrofă a municipiului Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj s-a asociat cu municipiul Câmpia Turzii şi cu comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial, pe un teren de 115 hectare, investiţia în infrastructură ridicându-se la 23,1 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro).

,,În contextul în care parcurile noastre industriale şi-au dovedit deja, din plin, viabilitatea, rolul acestui al cincilea parc industrial Tetarom va fi de a stimula dezvoltatea economico-socială a judeţului într-o manieră armonioasă şi echilibrată, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă reprezintă încă o problemă pentru locuitorii din zona Turda-Câmpia Turzii”, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Decizia realizării unui nou parc industrial în partea sudică a judeţului Cluj, în comuna Luna, a fost luată atât ca urmare a interesului ridicat al investitorilor pentru iniţierea sau dezvoltarea de afaceri în zonă, cât, mai ales, a dorinţei Consiliului Judeţean de a impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi de a oferi locuitorilor din municipiile Turda şi Câmpia Turzii şi celor din localităţile limitrofe posibilitatea obţinerii unui loc de muncă, se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Cluj, arata produsinardeal.ro.

Similar cazului celorlalte parcuri industriale Tetarom I, II şi III gestionarea şi administrarea viitorului parc din Luna se va realiza de către societatea comercială Tetarom S.A., entitate la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar.

foto: produsinardeal.