ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Incendiu devastator în centrul Oradiei. VIDEO

Incendiu puternic a izbucnit, în această seară, în urma cu câteva zeci de minute, la clădirea fostei Biblioteci Județene, actualul Palat Episcopal. Incendiul a pornit de la acoperiș și s-a întins la întreaga clădire.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de pompieri care se luptă cu  flăcările ce se manifestă extrem de vioelnt și care amenintă, în acest moment și clădirile învecinate.

UPDATE: 22:30. Contactată de infoOradea, maiorul Camelia Roșca, a declarat pentru infoOradea: ,,Am fost sesizați la ora 21:50, prin apelul 112, că la clădirea Palatului Episcopal se manifestă un incendiu violent. Echipajele de pompieri au ajuns în 3 minute la fața locului, unde se manifestă extrem de violent un incendiu la acoperișul și mansarda clădirii fostei Biblioteci Județene. La acțiunea de stingere a incendiului participă, în acest moment, un număr de 6 autospeciale cu spumă și apă și două autospeciale de lucru la înălțime și un efectiv de aproximativ 50 de pompieri, pentru localizarea și stingerea incendiului. În acest moment nu avem informații  că ar exista victime”

#oradea

Publicată de Real Brokers pe Sâmbătă, 25 august 2018

foto: ebihoreanul.ro