DIN TRANSILVANIA

Începe ,,Electric Castle”

Festivalul ,,Electric Castle” se va desfășura în perioada 18-22 iulie 2018  pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida (județul Cluj). Aflat la cea de-a șasea ediție, festivalul este unul inedit care îmbină muzica electronică cu arta, tehnologia și conceptele vizuale inovative, spectatorii asistând, pe lângă spectacolele de muzică, și la momente de stand-up comedy sau performance-uri stradale.

Încă de la prima ediție, desfășurată în anul 2013, Electric Castle a fost nominalizat anual la European Festival Awards, categoria ,,Best Medium Sized Festival”, și a ajuns, în fiecare an, în finală, adică între primele 10 festivaluri din Europa.

Anul acesta, în cele cinci zile ale festivalului, vor urca pe scenă: Damian ”Jr Gong” Marley,  London Grammar,  Net Sky, Valentino Khan, Quantic Live, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, The Horrors, San Holo, Nastia, High Contrast, London Elektricity, Kriss Kross Amsterdam, Hungarian Opera Orchestra  și mulți alți artiști consacrați ai genului. Programul evenimentului și detalii despre bilete și cazare pot fi obținute accesând link ul: https://electriccastle.ro

O parte din încasările de la Festivalul Electric Castle, la care sunt așteptați zeci de mii de participanți, vor fi donate, ca și anii trecuți, pentru restaurarea Castelului Banffy, unul dintre cele  mai frumoase castele din țara noastră, construit în secolul al XV-lea de familia nobiliară Banffy.

Fotografia postată de Electric Castle.