ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud vrea să aducă în prim-plan ‘frumosul’.

Distribuire articol:

În luna decembrie, polițiștii bistrițeni le mulțumesc tuturor celor care au ales să se implice, să dea o mână de ajutor, să facă o faptă bună.

Conștienți de faptul că, indiferent de vârstă, puterea exemplului este cea mai eficientă metodă de educare și de schimbare în bine a celor din jur, în preajma celor mai frumoase sărbători din an, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud vrea să aducă în prim-plan ,,frumosul”.

Astfel, ne dorim ca, în luna decembrie a.c., să-i aducem în atenție și să-i răsplătim pe cei care au făcut fapte bune, indiferent cum sau cui. Polițiștii bistrițeni doresc ca nicio faptă bună să nu rămână nerăsplătită, iar luna aceasta să fie și despre ei, cei care s-au oprit pentru a-i ajuta pe alții, au dat dovadă de spirit civic și fără să fi urmărit să obțină ceva, în schimb au făcut o faptă bună.

Așadar, are 12 ani, este elev în clasa a VI-a la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu” din Bistrița și săptămâna trecută a returnat un card contactless pe care l-a găsit pe stradă. Astăzi, polițiștii i-au făcut o vizită surpriză la școală și i-au răsplătit fapta cu o diplomă.

Felicitări, Antonio! Ne dorim cât mai multe persoane care să procedeze exact ca tine atunci când găsesc bunuri care nu le aparțin.


Distribuire articol: