DIN TRANSILVANIA

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a devenit goarna lui Liviu Dragea

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a ajuns o instituţie sub controlul baronilor Radu Moldovan Şi Liviu Dragnea. Ultima postare pe pagina de Facebook a Prefecturii Bistrița arată ce josnic a ajuns Instituţia Prefectului în România. Primeşte ordine de partid pe care le execută întocmai.

Luni, de 1 aprilie, Instituţia Prefectului, ne anunță că Guvernul a mărit alocaţiile pentru copii în urma adoptării unei ordonanţe de urgenţă. Vouă nu vă e ruşine? Vă daţi înalţi funcţionari? Nu vă e ruţine să dezinformaţi cu atâta cinism, domnule Ovidiu Frenţ? V-a poruncit iar baronul ce să faceţi şi ce să scrieţi? Toată ţara asta ştie că PSD s-a opus majorării alocaţiilor pentru copii. Toată România. Toţi l-au văzut pe Dragnea în plenul Camerei Deputaţilor când a spus că nu se pot mări alocaţiile, iar deputatul Daniel Suciu a arătat degetul în jos pentru a arăta deputaților PSD cum să voteze. Toți deputaţii PSD au votat împotriva majorării alocaţiilor. Nu vă e ruşine?

Mai jos iată mesajul Prefecturii.

Începem luna cu vești bune și, chiar dacă-i 1 aprilie, nu-i o păcăleală. Cresc alocațiile de stat pentru copii și pensiile!

Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență prin care alocațiile de stat pentru copii sunt majorate astfel, începând cu 1 aprile 2019:
• 300 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
• 150 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani, precum şi pentru tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani și urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional, organizate în condiţiile legii, până la terminarea acestora;
• 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu handicap.
Măsura a fost luată ca urmare a deciziei Parlamentului României de suplimentare a bugetului Ministerului Muncii și Justiției Sociale, cu suma de 2,13 miliarde lei, în vederea majorării alocațiilor de stat pentru copii, prin Legea Bugetului pe anul 2019.

O imagine care arată unde e locul Prefectului şi cine e de fapt şeful atunci când vine ministrul de interne.

Este posibil ca imaginea să conţină: 11 persoane, costum

foto: Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud