Intelectual francez, condamnat la 2 luni de închisoare după ce a spus că imigrația în masă este o „invazie”

Intelectualul francez Renaud Camus a primit o pedeapsă de 2 luni de închisoare cu suspendare pentru că a spus că imigrația în masă în Europa reprezintă o „invazie”.

Potrivit zerohedge.com, Camus va evita închisoarea plătind 1800 de euro către două organizații „anti-rasiste”, SOS Racisme și LICRA (Liga Internațională împotriva Rasismului și Antisemitismului).

Scriitorul, care este autorul teoriei „Le Grand Remplacement” (Marea Înlocuire) şi care va împlini pe 10 august 74 de ani, a fost acuzat de „instigare publică la ură sau violență pe baza originii, a etniei, a naționalității, a rasei sau a religiei”. Condamnarea provine în urma unui discurs din noiembrie 2017 din Colombey-les-deux Eglises la Consiliul Național al Rezistenței Europene în care Camus a declarat: „Imigrația a devenit o invazie”.

„Colonizarea ireversibilă este colonizarea demografică, prin înlocuirea populației”, a spus autorul, adăugând: „Înlocuirea etnică, Marea Înlocuire, este cel mai important eveniment din istoria națiunii noastre de când a existat; ca și în cazul altor oameni, dacă povestea continuă, nu va fi cea a Franței”.

Camus a cerut, de asemenea, un „consens național de rezistență” pentru a se opune islamizării în „lupta pentru mântuirea civilizației noastre comune, celtică, slavă, germanică, greco-latină, iudeo-creștină”.

Partea din discursul lui Camus care a atras atenția judecătorilor a fost atunci când a vorbit despre înlocuirea poporului european. Camus a spus că imigrația în masă „este substituirea, tendința de a substitui totul cu emulatorul său, normalizat, standardizat, schimbabil: originalul cu copia sa, autenticul cu imitația sa, adevăratul cu falsul, mamele cu mame surogat, cultura cu timp liber și divertisment. ”

Nu există jihadişti francezi, a spus Camus,  „dacă sunt jihadisti, nu sunt francezi”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin