DIN TRANSILVANIA

Investiţie de peste 18 milioane euro în Spitalul Regina Maria Cluj-Napoca


Primul spital privat cu servicii integrate din Cluj, cea mai mare investiție REGINA MARIA din țară, se va deschide pentru publicul larg la începutul anului viitor.

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa de servicii medicale private, a inaugurat la Cluj-Napoca un spital de 148 de paturi, după o investiţie de 18 de milioane de euro.

Fotografia postată de REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate.

 După 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate Regina Maria a finalizat primul spital privat cu servicii integrate din oraș. Spitalul, a cărui construcție a început în aprilie 2017, reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din țară. Valoarea totală a acestui proiect de investiții depășește 18 milioane de euro.

Fotografia postată de REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate.

Noul spital este localizat în centrul orașului, pe Calea Dorobanților nr. 29, oferind astfel acces rapid la servicii medicale, atât clujenilor, cât și pacienților din județele limitrofe. În acest moment, echipa întregului campus medical Regina Maria Cluj numără 423 de angajați, din care 184 sunt cadre medicale, iarcompania are în vedere și alte angajări în cursul anului viitor.

Fotografia postată de REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate.