ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Ioan Deneș a tras o fugă până la mare să facă poze cu turiști

Ministrul Ioan Deneș și-a făcut un obicei să iasă din când în când cu câte un mesaj către țară. Ieri a dat o fugă până la mare pentru a face niște poze cu turiști și pentru a ,,verifica” starea plajelor. Nu cred că Deneș știe când sunt sau când nu sunt plajele pregătite, dar important e că ,,merge între oameni”.

,,Azi, de la ora 8:00, am inspectat plajele din Vama Veche, Constanța, Mamaia și Năvodari pentru a verifica dacă lucrătorii ABDL au rezolvat problemele pe care le-am constatat anterior. Cu mici excepții, acestea au fost remediate, dar am dat dispoziție ca până mâine, 27 aprilie, ora 12:00, să fie soluționate toate deficiențele. Reiterez ideea și le spun din nou românilor care își vor petrece minivacanța de 1 Mai la mare că plajele arată civilizat și îi așteaptă!”, spune Deneș. El ,,reiterează ideea” și le “spune românilor” că plajele îi așteaptă.

În urmă cu o lună același Deneș căra saci în spate pentru a arăta românilor cum face el un dig împotriva apelor. Sigur că acțiunea a complet inutilă. Până la urmă a apărut ministru de interne care avea de gestionat situația. Să vedem când apare ministrul turismului să ne spună și el câte ceva.

Succes Deneș în activitate. Hai că se poate, dar avem și noi o întrebare. Nu se ținea nimeni de mână pe acolo? Nu te-a deranjat nimic? Erau toți îmbracați cum trebuie?

Fotografia postată de Ioan Denes.

Fotografia postată de Ioan Denes.

Fotografia postată de Ioan Denes.

pentru cei care nu știu, Ioan Deneș e ministrul apelor și pădurilor.

foto pagina facebook Denes Ioan