ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Iohannis: Regele Mihai a scris cu litere mari istoria României; vom avea doliu național

Distribuire articol:

 Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, condoleanțe membrilor Casei Regale la moartea Regelui Mihai, precizând că acesta a fost una dintre cele mai mari personalități ale României și ,,a scris cu litere mari” istoria țării.

,,Astăzi este o zi tristă pentru România și pentru români, a trecut în neființă Regele Mihai. Dumnezeu să-l ierte! Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalități ale României și a scris cu litere mari istoria României. Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanțe tuturor membrilor Casei Regale. România va organiza toate ceremoniile așa cum se cuvine și cu siguranță vom avea și zile de doliu național”, a declarat Klaus Iohannis, la plecarea de la dejunul de lucru cu ambasadorii statelor UE.

Președintele a menționat că, la întâlnirea cu ambasadorii statelor membre UE la București, s-a ținut și un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai.

,,Am avut chiar acum câteva minute o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene și am ținut ca împreună cu ambasadorii să avem un moment de reculegere în amintirea celui care a fost Regele Mihai”, a arătat Klaus Iohannis.


Distribuire articol: