ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

IPJ Bistrița-Năsăud scoate 7 posturi de polițiști la concurs

Da, ai citit bine. Astfel, în această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud scoate la concurs 7 posturi de poliţişti şi personal contractual ( 6 posturi de poliţişti, din care unul reîncadrare ca poliţist şi un post de personal contractual).

Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că, din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândeşte-te şi pune în balanţă dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană.

Posturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud:
https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE