IRUM Reghin lansează primul tractor sută la sută românesc

La cea de-a 23-a ediţie a Târgului INDAGRA  va fi prezentat în premieră noul tractor sută la sută românesc, fabricat la Reghin. Evenimentul va avea loc în această săptămână

Relansarea producţiei de tractoare româneşti are loc la 15 ani de la închiderea liniei de producţie de la Braşov. Acum, fabrica de la Reghin speră să asambleze 500 de unităţi anual.

Noul tractor sută la sută românesc este aşteptat cu interes de fermieri, dar şi de companiile din domeniul agricol. El va putea fi văzut în premieră la Bucureşti, unde se vor afla toate detaliile cu privire la capacităţile utilajului şi modalităţi de achiziţionare.

Managerul companiei producătoare din Reghin, inginerul Mircea Oltean, a anunţat deja că tractorul se va adresa unui segment pretenţios de clienţi, oferind nu doar calitate şi performanţă, ci şi design şi confort.

Fabrica din Reghin produce deja de mai mulţi ani tractoare forestiere sută la sută româneşti, concepute în centrul de cercetare din incintă de inginerii proprii şi cu piese autohtone.

Tractorul a fost inspirat de nevoile agricultorilor români, întrucât 90% din utilajele produse de compania din Reghin sunt livrate pe piaţa internă.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.