„Is Europe Committing Suicide?”

„Is Europe Committing Suicide?” sună titlul conferinței de la Ateneul Român. Am încercat timp de 2500 de ani să ținem Asia afară din Europa, pentru a ne islamiza accelerat azi? Poate fidelitatea față de valorile iudeo-creștine să salveze Europa?

La Cluj, Dennis Prager va vorbi despre relativismul moral al modernității. Ce se întâmplă într-o civilizație care nu mai are niciun punct fix (niciun dumnezeu, am spune noi), și în care totul e construct și negociere?

Dacă nu știți cine e Dennis Prager, descoperiți aici celebrele cursuri de 5 minute despre marile teme ale epocii noastre: https://www.prageru.com/.

La capătul fiecărei conferințe, voi purta un scurt dialog cu dl. Prager. Ce ați dori să-l întreb și pentru voi, ce vă neliniștește?

Dennis Prager, om de radio și scriitor, este fondatorul organizației Prager University, care ajunge în fiecare zi, pe Internet, la milioane de tineri, pe care îi educă cu privire la valorile conservatoare. PragerU este o platforma media cu 700 de milioane de vizualizări, care i-a avut invitați, printre alții, și pe Jordan Peterson și Ben Shapiro. Este considerat cel mai cunoscut comunicator conservator american.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.