ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

ISU Bistrița-Năsăud sare în ajutorul colegilor din Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a trimis în Suceava 9 paramedici SMURD care să ajute în lupta împotriva coronavirusului, în condițiile în care județul vecin este cel mai afectat de această pandemie.

,,În aceste momente, nouă paramedici SMURD ai ISU Bistrița – Năsăud sunt în drum spre Suceava, pentru a intra pe frontul bucovinean, tot în prima linie. Aceștia vor asigura intervențiile de prim ajutor SMURD, alături de salvatorii suceveni, care trec prin momente dificile în această perioadă.

Suportul salvatorilor bistrițeni vine în contextul deficitului de personal de la Serviciul Județean de Ambulanta Suceava, determinat de răspândirea cu noul Coronavirus SARS CoV 2. Trei dintre paramedicii bistrițeni vor intra direct în lupta contracronometru, pentru a acoperi nevoile urgente ale colegilor suceveni.

Turcu Tudor, Isip Ciprian, Ștefan Teodor Bogdan, Cotuț Simion Ciprian, Mureșan Călin Cristian, Ceșa Pavel, Țeranu Nicolae, Floroaie Nicolae, Bălan Nicolae au trecut deja de Pasul Tihuța și sunt pregătiți să ducă lupta mai departe. Aceeași luptă, pe alt front!

Vă asteptăm sănătoși acasă, pentru că lupta e lungă și avem nevoie cu toții de voi! Mult succes!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.