Jandarmii montani Rodna au intervenit în sprijinul a trei turiști blocați pe drumul dintre Șanț și Alpina Blazna

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gelu Voievod” Bistriţa Năsăud informează că jandarmii montani din Rodna au intervenit aseară în sprijinul a trei bărbați care se deplasau din Bistrița către Complexul Turistic Alpina Blazna.

Proaspăt întorși din străinătate, turiștii nu cunoșteau faptul că acest complex este momentan închis pentru renovare și au pornit către cota 1.100 m. Având în vedere faptul că drumul de acces în zonă nu a mai fost curățat, cei trei nu au reușit să ajungă la destinație, ba mai mult la un moment dat, s-au împotmolit la aproximativ 5 km de comuna Șanț și la 2 km de destinație.

Ca urmare, aceștia au sunat un vechi prieten, care locuia în zonă să-i solicite ajutorul. Acesta din urmă a apelat la jandarmii montani care au intervenit imediat în sprijinul celor trei barbați.

Din fericire, jandarmii montani au reușit să intervină la timp în sprijinul acestora iar cei trei se află acum în siguranță pe drumul spre casă. Cei trei bărbați muncesc în străinătate și sunt din Bistrița.

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.