ACTUALITATE

Klaus Iohannis: “Avem un guvern deraiat”

Liderii organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov s-au reunit miercuri, la Romexpo, în cadrul unei adunări regionale a partidului la care participă aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi. La eveniment participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

“Ce şi-au permis în ultimii trei ani PSD e nemaiauzit şi nemaivăzut, e principala piedică în dezvoltarea României. Şi noi puteam fi mai convingători în 2016. Sper să reuşim mai mult.

PSD a pus persoane incompetente şi supuse conducerii PSD-iste. Au acaparat marile sisteme publice ale României. Au realizat o mare involuţie a României într-o perioadă în care am avut o mare şansă de dezvoltare. Europa ne respectă, Europa ne doreşte, să ne amintim de Summit-ul. Ne aşteaptă cu braţele deschise.

PSD a condus pe contrasens, au intrat pe contrasens din prima zi de guvernare. Am făcut tot ce-am putut din funcţia de preşedinte, iar pe cei doi elefanţi de la început i-am alungat. Nici amnistie nu au reuşit, nici graţiere. Nu le-a venit mintea la cap, m-am urcat eu în capul lor”, a precizat preşedintele României, care a încheiat spunând că îşi doreşte să câştige toate alegerile din acest an şi de anul viitor împreună cu PNL.