Klaus Iohannis: „Avem un guvern deraiat”

Liderii organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov s-au reunit miercuri, la Romexpo, în cadrul unei adunări regionale a partidului la care participă aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi. La eveniment participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

„Ce şi-au permis în ultimii trei ani PSD e nemaiauzit şi nemaivăzut, e principala piedică în dezvoltarea României. Şi noi puteam fi mai convingători în 2016. Sper să reuşim mai mult.

PSD a pus persoane incompetente şi supuse conducerii PSD-iste. Au acaparat marile sisteme publice ale României. Au realizat o mare involuţie a României într-o perioadă în care am avut o mare şansă de dezvoltare. Europa ne respectă, Europa ne doreşte, să ne amintim de Summit-ul. Ne aşteaptă cu braţele deschise.

PSD a condus pe contrasens, au intrat pe contrasens din prima zi de guvernare. Am făcut tot ce-am putut din funcţia de preşedinte, iar pe cei doi elefanţi de la început i-am alungat. Nici amnistie nu au reuşit, nici graţiere. Nu le-a venit mintea la cap, m-am urcat eu în capul lor”, a precizat preşedintele României, care a încheiat spunând că îşi doreşte să câştige toate alegerile din acest an şi de anul viitor împreună cu PNL.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.