ACTUALITATE

Klaus Iohannis: PSD-ului îi este frică de votul românilor

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o declarație de presă în urmă deciziei Curții Constituționale, care susține faptul că președintele trebuie să numească o altă persoană pentru funcția de prim ministru. Curtea Constituțională nu îi ingradeste președintelui dreptul de a face o nominalizare însă a precizat că numirea persoanei trebuie să fie una care să adune o majoritate parlamentară pentru a fi votat un nou guvern.

Klaus Iohannis a atacat liderii PSD pentru blocajul pe care aceștia îl fac zilnic și pentru instabilitatea politică pe care o întreține PSD.

“PSD este obsedat de putere, care refuză să accepte că nu mai reprezintă opțiunea românilor.

Cea mai bună soluție este revenirea la votul cetățenilor . Avem nevoie de un nou legislativ care să realizeze reformele necesare pentru țară. PSD ului îi este frică să se întoarcă la popor. Ei vor să împiedice pe cei care doresc să realizeze reformele cerute de cetățeni”.

Președintele a făcut câteva precizări pe tema coronavirus, anunțând faptul că a convocat CSAT. Președintele a tras un semnal de alarmă față de problemele generate de virusul care se extinde în Europa.

 

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
8°C
Vânt: 4 km/h VSV