ACTUALITATE

Klaus Iohannis: Singurul scop al guvernării Dragnea-Dăncilă este să-l scape pe Dragnea de puşcărie

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, pe care i-a numit din nou “un accident al democraţiei”. Şeful statului apreciază că rezoluţia critică a Parlamentului European şi raportul MCV sunt două note foarte proaste pe care le-a primit ţara noastră.

“Românii doresc să fie eruropeni, să construim o democraţie solidă şi transparentă. Din nefericire, acest accident al democraţiei Dragnea-Dăncilă are cu totula alte idei şi încearcă să tragă ţara înapoi. Prim modificirile din Jusţitie şi asupra codurilor penale au atras atenţia întregii Europe şi ne aduc deserviciii majore,” a declarat Klaus Iohhanis.

Şeful statului a continuat tirul ironiilor şi criticilor la adresa lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncil. “Trebuie să observăm că Dragnea, ca să-l parafrezez pe Caragilae, este cu “dă-i şi luptă”, partea proastă e că se luptă cu România, în loc să se lupte pentru România. În ceea ce o priveşze pe Viorica Dăncilă, (…) pot spune că ţara arde şi doamna prim-ministru se ascunde in Arabia.”

“Singurul scop al guvernării Dragnea-Dăncilă este să-l scape pe Liviu Dragnea de puşcăre, iar asta a adus ţara cu 11 ani în urmă, înainte de aderarea la Uniunea Europeană, ori asta este ceva de neimaginat. E un rezultat palpabil al acestei guvernări Dragnea-Dăncilă. Au şters cu buretele efortuurilel şi rezultatele din 11 ani de apartenenţă la UE, în care ne-am străduit toţi să facem ţara mai bună , iar ei au reuşit în timp record să anuleze aceste rezultate,” a mai precizat Klaus Iohannis