ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

La inaugurarea a trei grădinițe din Căianu Mic, copiii au fost aduși din minivacanța de 1 Decembrie să-l primească pe vicepremierul Paul Stănescu

La Căianu Mic s-a adunat lumea, cu mic cu mare, pentru a-i întâmpina pe mai marii țării și ai județului la inaugurarea a trei grădinițe din comună. Copiii au fost aduși de acasă sâmbătă, 2 decembrie, pentru a întâmpina alaiul PSD-ist. Mai mult, părinții și-au îmbracat copilașii în haine tradiționale pentru a-și mulțumi primarul și conducerea județului. La eveniment a participat și o parte din conducerea inspectoratului școlar județean. Activistele PSD cu acte în regulă, Camelia Tabără, Ramona Salak și Crina Clapou s-au asigurat de prezența profesorilor. Atmosfera a fost similară anilor 2001-2004 când la Bistrița și nu numai, funcționa Asociația Profesorilor Social-Democrați, care avea drept obiectiv creșterea numărului de profesori social-democrați la nivelul fiecărui județ. Ca la comuniști.

Paul Stănescu, vicepremier și ministru al  Dezvoltãrii Regionale, Administratiei Publice și Fondurilor Europene,a fost însoțit de secretarul de stat Adrian Gâdea, directorul Programului Național de Dezvoltare Locală. Alături de ei au participat președintele CJ BN, Radu Moldovan, Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, senatorul Ioan Deneș, deputatul Daniel Suciu, subprefectul Ciprian Ceclan, vicepreședintele CJ BN, Vasile Puica, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, al Năsăudului, Mircea Romocea, Lechința, Romeo Florian, Parva, Ioan Strugari, Rodna, Valentin Grapini și Uriu, Petru Șerban.

Paul Stănescu: ,,Căianu Mic deja devine un exemplu, după cum văd, pentru mulți colegi de ai noștri și să fiți convinși că de fiecare dată când mă veți invita la Căianu Mic am să vin cu multă plăcere, cu multă bucurie o să fiu alături de toți oamenii ăștia minunați, de toți copiii minunați pentru că mi-ați făcut o surpriză deosebită, să văd atâtea lucruri frumoase realizate de un primar foarte tânăr, unul dintre cei mai buni primari din această țară“, a precizat vicepremierul.

Primarul Paul Știr: ,, Prin acest proiect putem considera că întreaga infrastructură școlară este renovată, iar copiii noștri pot învăța în condiții moderne și sigure (…). Veți putea utiliza locurile de joacă, oricând, în orice zi. cu condiția să fie curățenie, să aveți grijă de ele pentru că sunt ale voastre!“, a spus primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Fotografia postată de Paul Stir.

Fotografia postată de Paul Stir.

Fotografia postată de Paul Stir.

Fotografia postată de Paul Stir.

De aceste modernizări vor beneficia circa 150 de copii.

[metaslider id=5800]