La Oglindă, Festivalul formațiilor folclorice ale Cercurilor Militare, de azi la Bistrița

La Bistrița, a avut loc astăzi, 12 iulie 2019,  deschiderea oficială a Festivalului cântecului şi dansului popular „La Oglindă” la care participă formaţiile folclorice ale Cercurilor Militare din țară. Festivalul se află la cea de-a IX-a ediție și la el participă formații artistice de la Cercurilor Militare Buzău, Galaţi, Lugoj, Zalău şi Bistriţa.

Evenimentul a început cu parada portului popular pe Pietonalul ,,Liviu  Rebreanu” din municipiul Bistrița, până la filigoria din parcul central al orașului unde participanții au ascultat cuvântul de bun venit al organizatorilor, au cântat și au dansat alături de bistrițeni.

În această seară, cu începere de la ora 17,  la Cercul Militar Bistrița vor avea loc spectacole folclorice susținute de formațiile cercurilor militare, iar mâine, 13 iulie, participanţii la festival vor vizita obiectivele turistice aparținând patrimoniului cultural-istoric al judeţului Bistriţa-Năsăud.

Sursă foto: Brigada 81 Mecanizată

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, mulţime şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, copil, mulţime şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copac, mulţime, nuntă, pantofi, copil şi în aer liber

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.