La Romexpo are loc Targul de Turism al Romaniei

TTR – Cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

În 2017, ediția de toamnă va fi organizată în perioada 16-19 noiembrie 2017, în Pavilioanele C1 – C3 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXVIII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al României are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreuna cu autoritătile în domeniu. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism, Camerele de Comerț și Industrie din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.