Laboratorul de inovație INNU18 a fost inaugurat astăzi la Cluj-Napoca

Primarul Clujului, Emil Boc, a participat la inaugurarea proiectului companiei NTT DATA Romania. El a salutat decizia de a investi într-un spațiu de inovare și, mai ales, de a-l face accesibil comunității, „pentru că acest demers este în acord cu eforturile pe care administrația le susține în ultimii ani, de a încuraja inovarea deschisă, dezvoltarea locală în ecosistem, prin abordări participative și deschise schimbării”.

Clujul are un viitor în măsura în care continuă să încurajeze funcționarea acestui ecosistem local și să potențeze talentele pe care le are în toate domeniile.

„INNU18” este un spaţiu de explorare de noi soluții care va contribui la dezvoltarea sectorului de cercetare şi inovare în domeniul IT în România. Tehnologiile avansate ale companiei NTT DATA vor fi împărtășite pentru a demonstra competențele tehnologice și pentru a crea noi oportunități de afaceri. Noul laborator oferă astfel un cadru specific pentru explorarea inovației prin ateliere și evenimente.

Laboratorul de inovație a fost inaugurat astăzi, 1 martie 2019, în prezența delegației nipone alcătuită din dl Yo Honma – Președinte și CEO NTT DATA, dl Keiichiro Yanagi – Senior Executive Vice President and Representative Director NTT DATA, dl Toshi Fujiwara – Senior Executive Vice President and Representative Director NTT DATA și dl Ken Tsuchihashi – Chairman of the Board NTT DATA EMEA.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.