Lăcustele cu epoleţi

În general nu au fost pe nici un teatru de război, nici văzut, nici nevăzut. Trăitori în perioadă de pace, cu mici excepţii, adevăratele lor fronturi de luptă au fost vodka, vinul şi femeile. Corupţia care a făcut din România un stat prizonier al mafioţilor s-a dezvoltat sub privirile lor îngăduitoare, iar uneori cu activa lor participare.
Singura, constanta şi adevărata lor preocupare a fost să-şi rezolve venituri exorbitante, revoltătoare, fără a avea minimul bun simţ. Aceste lăcuste cu epoleţi sunt adevăraţii duşmani ai Statului, care secătuiesc Bugetul, timp în care milioane de români lucrează cu conştinciozitate în spitale, şcoli, instituţii de cercetare, în administraţie, ca să nu mai vorbim de mediul privat, încercând, după puteri, să aducă o plus valoare patriei. Aceştia nu au jurat niciodată că vor sluji ţara, şi o fac zilnic, aproape eroic. Lăcustele cu epoleţi au depus un jurământ către ţară, şi se dovedeşte acum că, în fapt, în fiecare zi au trădat-o.
Dăm, mai jos, rezultatele unei anchete realizate de ştiripesurse.ro, una din multele care ar trebui făcute pentru a arăta adevărata catastrofă a pensiilor lăcustelor cu epoleţi.
În acest moment primele 100 de pensii ale unor astfel de lăcuste cu epoleţi variază între 33 393 lei şi 15 890 lei.
„În acest moment, pensia medie în România este de 948 de lei. Prin raportare, cu pensia specială a unui militar s-ar putea plăti 17 pensii medii în România și 30 de pensii minime.

Recommended For You

About the Author: Seserman Marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.